❕ این سایت هیچ گونه فعالیت و همکاری با دیجی کالا ندارد❕

❕ این سایت هیچ گونه فعالیت و همکاری با دیجی کالا ندارد❕

❕ این سایت هیچ گونه فعالیت و همکاری با دیجی کالا ندارد❕

سرماخوردگی

سرماخوردگی یا آنفولانزا ؟ به کدامیک مبتلا شده اید؟

سرماخوردگی یا آنفلوآنزا؟ آیا این موضوع مهم است؟ داروهای بدون نسخه و سوپ مرغ هردو به شما کمک می کنند، درست است؟ البته نه خیلی سریع. مهم است که بدانید که شما با کدام بیماری دست و پنجه نرم می کنید. دلیل این مسئله این است که آنفولانزا می تواند عوارض جدی مانند بیماری پنومونی عفونت ریه داشته باشد. حتی می تواند کشنده باشد. درمان های آنفلوانزا طی ۴۸ ساعت بعد از شروع علائم، بهتر عمل می کنند. داروهای تجویزی ضد ویروسی ممکن است زمان بیماری را کاهش دهند.

سرماخوردگی یا آنفولانزا ؟

آنفولانزا: دیوانه وار ظاهر میشود.

اگر احساس می کنید که با یک کامیون تصادف کرده اید، احتمالا دچار بیماری آنفولانزا شدید. نشانه هایی مانند گلودرد، تب، سردرد، درد عضلانی، گرفتگی بینی و سرفه به طور ناگهانی ظاهر میشوند. سرماخوردگی معمولا کمتر شدید است و با آبریزش یا گرفتگی بینی شروع می شود. آنفوانزا بیش از ۲ تا ۵ روز طول می کشد، اما ممکن است یک هفته یا بیشتر احساس بیماری و خستگی داشته باشید.سرماخوردگی به آرامی ظاهر میشود و حدود یک هفته ادامه می یابد.

تب: معمولا به معنای آنفلوآنزا است.

درحالیکه بعضی از افراد ممکن است در هنگام سرماخوردگی، تب اندکی داشته باشند، اما اکثر آنها دچار تب نمیشوند. اگر آنفولانزا داشته باشید، احتمالا دمای بدن شما به ۳۸-۴۰ درجه می رسد. تب های ناشی از آنفولانزا در کودکان بیشتر از حد معمول است. ممکن است بچه ها همراه با سرماخوردگی نیز تب کنند.

آنفولانزا: خستگی می تواند تا چند هفته طول بکشد.

احتمالا تمام مدت احساس خستگی بیش از حد و دردآوری دارید. این خستگی و ضعف ممکن است تا ۳ هفته یا حتی در سالمندان و افرادی که دارای بیماری های طولانی مدت (مزمن) یا سیستم ایمنی ضعیف هستند، بیشتر هم طول بکشد. در سرماخوردگی، معمولا فقط چند روز احساس بدی دارید.

سرماخوردگی و آنفولانزا: هر دو می توانند باعث سردرد شوند.

با این حال، سردردی که همراه با سرماخوردگی است، مانند سایر علائم ناشی از ویروس سرماخوردگی، خفیف تر از سردردی است که ناشی از بیماری آنفولانزا است.

سرفه: هم نشانه سرماخوردگی است و هم آنفولانزا

سرماخوردگی و آنفولانزا بیماری های تنفسی هستند که بر راههای هوایی تاثیر می گذارند، بنابراین هر دو می توانند موجب سرفه شوند. پنومونی یک نوع عفونت ریوی است که می تواند عارضه آنفولانزا باشد. در صورت سرفه مداوم، تب بیش از ۳۹ درجه و همراه با لرز، تنفس دشوار، تنگی نفس یا درد قفسه سینه هنگام سرفه، یا در صورت خونی بودن یا سبز-زرد رنگ بودن خلط سینه، با پزشک خود تماس بگیرید.

گوش درد: می تواند ناشی از سرماخوردگی یا آنفولانزا باشد.

احتقان ناشی از هر دو بیماری منجر به افزایش فشار گوش می شود. این افزایش فشار گوش بر شیپور استاش که گلو را به گوش میانی شما متصل می کند، تاثیر میگذارد. این مسئله موجب درد گوش ناخوشایند، کاهش شنوایی و احساس صدای تَرق تَرق در گوش شما میشود. این علائم معمولا همراه با علائم دیگر شما از بین میروند.

اگر گوش درد شما بیشتر از بیماری طول کشید یا احساس درد ناگهانی و شدیدی داشتید به پزشک مراجعه کنید. ممکن است عفونت گوش داشته باشید که نیاز به درمان دارد.

سرماخوردگی: اغلب با گلودرد شروع می شود

این نشانه اولیه ۱ تا ۲ روز طول می کشد. آبریزش و گرفتگی بینی نیز شایع است. گلو درد با آنفولانزا نیز همراه است. اما اگر شما آنفولانزا داشته باشید، احتمالا خستگی و نشانه های دیگر به طور ناگهانی بروز میکنند.

گرفتگی بینی: ممکن است به معنای سرماخوردگی باشد.

مگر اینکه تب، درد و احساس خستگی و بی انرژی بودن داشته باشید، و گرنه وقتی گرفتگی بینی دارید، احتمالا دچار سرماخوردگی شده اید، اگر چه بسیاری از افراد مبتلا به آنفولانزا نیز می گویند که گرفتگی بینی دارند و عطسه میکنند.

هم سرماخوردگی و هم آنفولانزا می توانند منجر به عفونت های سینوسی شوند. علاوه بر ترشحات غلیظ زرد یا سبز از بینی، عفونت های سینوسی باعث سردرد و درد صورت (پیشانی، گونه ها، پل بینی) می شوند. این درد معمولا با حرکت ناگهانی سر و یا فشار می تواند بدتر شود. گاهی اوقات ممکن است دچار یک عفونت باکتریایی ثانویه شده باشید که به آنتی بیوتیک نیاز دارد.

تست های سوآب آنفولانزا می توانند آنفولانزا را شناسایی کنند.

سریعترین و بهترین راه برای دانستن این که دچار کدام بیماری شده اید، انجام آزمایشی است که باید در مطب پزشک انجام شود.

با استفاده از سوآب بینی یا گلو، پزشک شما ظرف ۳۰ دقیقه یا کمتر اغلب می تواند بگوید که آیا شما دچار ویروس آنفولانزا شده اید یا نه. اگر آزمایش نشان دهد که شما آنفولانزا دارید و نشانه های شما طی ۴۸ ساعت گذشته شروع شده باشند، پزشک ممکن است داروهای ضد ویروسی را برای کمک به بهبود سریع تر شما تجویز کند.

آنفلوآنزا: شروع داروهای ضد ویروسی ASAP

این داروها در صورتی که ظرف ۲ روز از شروع بیماری مصرف شوند، می توانند موجب شوند احساس بهتری داشته باشید و بیماری شما طی ۱ تا ۲ روز کاهش یابد. محصولات بدون نسخه نیز می توانند بعضی از علائم مانند سرفه و احتقان را کاهش دهند. برچسب ها و دستورالعمل ها را به دقت بخوانید تا بدانید داروهای چه عملکردی دارند و چگونه باید مصرف شوند.

سرماخوردگی: داروهای بدون نسخه می توانند علائم را کاهش دهند.

داروهای موجود در داروخانه ها مانند ضد احتقان ها، سرکوب کننده های سرفه و آنتی هیستامین ها می توانند به علائم احتقان، سرفه و بینی کمک کنند. استامینوفن، ایبوپروفن یا ناپروکسن میتوانند درد یا سردرد را درمان کنند.

مواد تشکیل دهنده فعال و هشدارها را روی تمام برچسب های محصول بخوانید. بسیاری از داروهای سرفه و سرماخوردگی حاوی مواد مشابه هستند، بنابراین ممکن است در صورتی که دقت نکنید و مراقب نباشید، به طور تصادفی اوردوز کنید. آسپرین را به کودکان زیر ۱۸ سال ندهید. از آسپرین برای درمان آنفولانزایی که به یک بیماری موسوم به سندرم Reye در بچه ها مرتبط است، استفاده میشود.

شستن دست ها اهمیت بسزایی دارد.

دست های خود را به خوبی بشویید، بنابراین آنفولانزا را به دیگران منتقل نمیکنید. از صابون و آبگرم استفاده کنید. دست های خود را به مدت ۲۰ ثانیه به هم کشید. قسمت های بین انگشتان و ناخن های خود را فراموش نکنید. آب بکشید و کاملا خشک کنید. ضدعفونی کننده های دست با پایه الکل نیز تاثیر دارند.

به طور مکرر در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، بویژه پس از سرفه، عطسه کردن، و یا آبریزش بینی دستان خود را بشویید. دستمال کاغذی پیدا نمیکنید؟ در آرنج به جای دستان خود عطسه یا سرفه کنید.

واکسینه شوید.

واکسن آنفولانزا بزنید. این واکسن از مخلوطی از پروتئین های یافت شده در مدل های مختلف سال گذشته ساخته شده است. این واکسن کمک می کند تا بدن شما هنگام قرار گیری در معرض ویروس واقعی، آماده تشخیص و مبارزه با آن شود. واکسن آنفولانزا نمی تواند شما را دچار بیماری آنفولانزا کند.

تزریق واکسن برای بچه های بالای ۶ ماه، زنان باردار، میانسالان بالای ۵۰ سال و افراد مبتلا به بیماری های طولانی مدت (مزمن) و یا سیستم ایمنی ضعیف اهمیت ویژه ای دارد.

آیا آنفلوآنزای خوکی (H1N1) هنوز یک تهدید به شمار میرود؟

واکسن آنفولانزای خوکی به طور رسمی در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید. واکسن های فعلی فرد را در برابرآنفولانزای خوک و فصلی محافظت می کنند. هر دو نوع علائم مختلفی دارند: سرفه، گلودرد، تب (اگرچه همه افراد مبتلا به این بیماری تب ندارند)، و درد بدن. اما بسیاری از افراد مبتلا به آنفولانزای خوکی نیز مشکلات معده مانند تهوع و اسهال دارند.

طراحی سایت